Relax Pakket ‘Ontspan je Lichaam’

“Ontdek hoe jij jouw lijf leert ontspannen en hoe jij weer in contact komt met jouw lichaam”

Ben jij ook vaak onrustig in je lijf? Heb je regelmatig moeite je te ontspannen?

Wil je leren hoe je deze lichamelijke spanning in weinig tijd kunt verminderen? Wil je beter in contact komen met jouw lichaam? En meer leren ontspannen?

Dan is dit Relax Pakket ‘Ontspan je Lichaam’ voor jou!

In dit Relax Pakket hebben we een aantal ontspanningsoefeningen (mp3’s) opgenomen van het Leren Ontspannen Ontspanningsabonnement die specifiek zijn gericht op het thema ‘ontspannen van je lichaam’.

Je leert je in deze ontspanningsoefeningen bewust te worden van de spanning in je lichaam. Stap voor stap begeleid ik je in het loslaten hiervan. Een gevoel van weldadige rust en ontspanning ontstaat.

En het mooie is: hoe meer je oefent, hoe makkelijker je bij dat ontspannen gevoel kunt komen!

We bieden nu deze ontspanningsoefeningen in één bijzonder relax pakket aan: een set van 3 ontspannings-mp3’s* waarin jij moeiteloos jouw lichaam leert ontspannen.

Mijn zoektocht naar ontspanning

Als het gaat om het vinden van rust en balans in je leven, kun je nogal wat wegen bewandelen. Ik weet uit eigen ervaring dat ontspannen leven een lastige persoonlijke zoektocht kan zijn. Leren ontspannen en leren loslaten is in mijn eigen leven dan ook jarenlang een flinke uitdaging geweest.

Als geboren perfectionist, enorm leergierig en nieuwsgierig van aard, was ik altijd bezig het uiterste uit mijzelf te halen. Ik zei daarbij niet vaak ‘nee’. Mijn  lichaam zag ik op den duur vooral als lastig vehikel; het stribbelde nogal tegen.

Drukte, stress, ambities, werk, relaties, kinderen, alles goed willen doen, weinig rust nemen, altijd een tandje bij zetten: het bracht spanning, en te weinig ontspanning. Zo begon mijn zoektocht. Dit moest anders! Ik wilde een leuk én ontspannen leven!

Door alles wat ik in de loop der jaren heb gelezen, geleerd, bekeken, beluisterd en door wat ik aan den lijve heb ervaren én door mijn opleidingen in onder meer Oosterse ontspannings- en meditatietechnieken, en mijn latere werk als yogadocent, heb ik ontdekt hoe ik mijn lichaam vóór mezelf – in plaats van tegen mezelf – kan laten werken. Ik heb me voorgenomen te delen wat ik heb geleerd.

Het viel me op dat het aanbod op internet van Nederlands gesproken ontspannings-mp3’s zeer beperkt is. Na lang zoeken vind je – heel versnipperd – op een paar plekken één of hooguit een paar oefeningen, vaak alleen in geschreven tekst. Nergens vond ik een brede variatie in ontspanningstechnieken en thema’s (zoals ‘leren loslaten’ of ‘ruimte durven innemen’). En er wordt maar weinig gebruik gemaakt van muziek en geluiden uit de natuur die je ondersteunen bij het ontspanningsproces.

“Je bent slechts enkele klikken verwijderd van meer rust in je hoofd én in je lijf” 

Een jaar lang heb ik gewerkt om ook jou te kunnen helpen met het vinden van meer rust en balans in jouw leven. Veel energie heb ik gestoken in een oplossing die jou gaat helpen de gewenste ontspanning te vinden: dit Relax Pakket Ontspan je Lichaam.

Wat gaat dit Relax Pakket me opleveren?

vink-30px

De oefeningen van dit Relax Pakket werken zowel geestelijk als lichamelijk. Ze leiden tot een diepe ontspanning van lichaam en geest. Luister regelmatig en je komt volledig tot rust.

vink-30px

Je raakt eerder opgebouwde spanning makkelijker kwijt. En je voorkomt dat een teveel aan nieuwe spanning zich opbouwt. Jouw evenwicht tussen spanning en ontspanning herstelt en verbetert merkbaar.

vink-30px

Als je lichamelijk ontspant, komen ook je gedachten tot rust. Lichaam en geest zijn één! Tijdens de ontspanningsoefeningen kun jij je innerlijke onrust opheffen en je gedachten laten gaan.

vink-30px

Spanningsgerelateerde klachten (denk aan hyperventilatie, vermoeidheid, hoofdpijn, gespannen schouders) verminderen bij regelmatige beoefening.

vink-30px

Via de ontspanningsoefeningen kom je meer in contact met je innerlijk. Je krijgt een beter inzicht in jezelf en in waarom je de dingen doet zoals je ze doet.

vink-30px

Je komt meer in contact met je eigen lichaam en leert beter luisteren naar signalen die jouw lijf je geeft. Je leert bijvoorbeeld gevoelens van stress en onrust eerder herkennen.

Stel je jezelf ook vaak (te) hoge eisen? Vraag je regelmatig te veel van jezelf?

Of drukken omstandigheden zwaar op je schouders? En kom jij ook maar niet toe aan enige rust en ontspanning?

Mag jij wat meer bewust worden van spanning in je lijf? En deze leren omzetten in een gevoel van ontspanning?

Dan is dit Relax Pakket ‘Ontspan je Lichaam’ voor jou!

Een onderwerp dat ik zelf ook heel goed ken. En dit is dan ook precies de reden dat ik deze oefeningen in één bijzonder relax pakket aanbied: een set van 3 ontspannings-mp3’s* waarin jij leert en ervaart hoe je jouw lichaam ontspant.

Wat krijg ik precies?

Je ontvangt drie speciaal ontwikkelde ontspanningsoefeningen (mp3) om bewust je lichaam te leren ontspannen.

Deze luister-mp3’s kun je direct downloaden en vervolgens afluisteren op jouw mediaplayer, smartphone, tablet of computer.

Ieder van deze drie luisteroefeningen heeft een eigen script, en eigen ontspannende muziek en rustgevende achtergrondgeluiden.

Het Relax Pakket Ontspan je Lichaam bestaat uit de volgende oefeningen:

Ontspanningsoefening ‘Aanspannen en ontspannen van je lichaam’ (14:13 min)

Voelt jouw lichaam overdag regelmatig gespannen? Met deze luister-mp3 word jij je bewust van het verschil tussen spanning en ontspanning van spieren. We lopen systematisch je lichaam door en je spant en ontspant daarbij delen van je lichaam. Zo leer je heel bewust aandacht te schenken aan gevoelens van spanning, ook overdag. Tijdens de oefening groeit je gevoel van ontspanning. Een heerlijk moment voor jezelf, met op de achtergrond rustgevende muziek.

Ontspanningsoefening ‘Uitgebreide bodyscan’ (17:13 min)

Wil je lichamelijke spanning verminderen? Met deze luister-mp3 maak je een reis door je lichaam en overspoel je ieder gebied met aandacht. Je observeert je lichaam en wordt je ervan bewust waar het minder ontspannen aanvoelt. Deel voor deel laat je alle spieren los, waardoor een aangenaam gevoel van zwaarte ontstaat. Met op de achtergrond rustgevende pianomuziek train je je concentratievaardigheden en leer je (opnieuw) gevoelig te zijn voor de gewaarwordingen in je lichaam.

Ontspanningsoefening ‘Contouren langslopen’ (12:41 min)

Ben je toe aan een kort rustmoment? Wil je je in minder dan een kwartier opnieuw opladen? Met deze luister-mp3 lopen we systematisch de contouren van je hele lichaam langs. Je leert je aandacht te richten en je volledig bewust te zijn van je lichaam. Je lichaam voelt zwaar en warm aan. We staan stil bij dat heerlijke, ontspannende gevoel dat bij je blijft. Laat je meevoeren en geniet van de rustige muziek.

Tip: zet de ontspanningsoefeningen op je smartphone!

Dan heb je ze overal bij de hand. En kun je bijvoorbeeld ook in trein, bus of vliegtuig heerlijk ontspannen.

Reken nu af met de stress in jouw leven”

Nadat je bestelt en betaalt (veilig en vertrouwd via je eigen bank) kun je direct aan de slag met de ontspanningsoefeningen. Ga er maar eens lekker voor zitten of liggen.

Je bent nog maar één stap verwijderd van dat heerlijke, ontspannen gevoel.

Het Relax Pakket ‘Ontspan je Lichaam’ heeft een waarde van 26,85 euro. Bestel nu direct en ontvang de drie speciaal ontwikkelde onstpanningsoefeningen (mp3) voor slechts € 17,95! 

Voorproefje?

Wil je een indruk van wat je mag verwachten van dit speciaal samengestelde Relax Pakket?

Beluister hieronder een fragment van één van de drie ontspanningsoefeningen, voordat je bestelt.

Tip: met headphones hoor je de muziek het beste!

Wil je direct aan de slag?

Wil jij nu direct aan de slag met het Relax Pakket ‘Ontspan je Lichaam’? En binnen 1 minuut al heerlijk ontspannen en leren loslaten?

Klik dan op “In Winkelmand“. Je kunt dan direct aan de slag met jouw ontspanningsoefeningen.

Bestel nu en ontvang de drie heerlijke ontspannings-mp3’s van dit Relax Pakket voor € 26,85 slechts € 17,95.

* Dit is een digitaal product dat je direct na bestellen kunt downloaden. De CD’s zijn afgebeeld om aan te geven dat het om een audio product gaat. Je krijgt dus geen cd’s thuisgestuurd.

Onze 30 dagen 100% geld terug garantie

Wij staan volledig achter ons product. En bieden je daarom deze unieke garantie:

Mocht je om welke reden dan ook niet volledig tevreden zijn met je aankoop, dan krijg je binnen 30 dagen – zonder opgave van reden – je volledige aankoopbedrag van me terug!

Pin It on Pinterest