Relax Pakket ‘Loslaten’

“Ontdek hoe jij ontspannen leert loslaten en hoe jij meer afstand kunt nemen van zorgen en piekergedachtes.”

Stel je jezelf ook vaak (te) hoge eisen? Vraag je regelmatig te veel van jezelf?

Of drukken omstandigheden zwaar op je schouders? En kom jij ook maar niet toe aan enige rust en ontspanning?

Mag jij wat meer leren loslaten? En meer leren ontspannen?

Dan is dit Relax Pakket ‘Loslaten’ voor jou!

Wij hebben een aantal ontspannings-mp3’s opgenomen die specifiek op het thema ‘ontspannen loslaten’ zijn gericht. Het is een onderwerp waarvan we van veel mensen horen dat ze ermee worstelen.

Een onderwerp dat we zelf natuurlijk ook heel goed kennen.

 

En dit is dan ook precies de reden dat we deze oefeningen in één bijzonder relax pakket aanbieden: een set van 3 ontspannings-mp3’s* waarin jij ontspannen leert loslaten.

Mijn zoektocht naar ontspanning

Als het gaat om het vinden van rust en balans in je leven, kun je nogal wat wegen bewandelen. Ik weet uit eigen ervaring dat ontspannen leven een lastige persoonlijke zoektocht kan zijn. Leren ontspannen en leren loslaten is in mijn eigen leven dan ook jarenlang een flinke uitdaging geweest.

Als geboren perfectionist, enorm leergierig en nieuwsgierig van aard, was ik altijd bezig het uiterste uit mijzelf te halen. Ik zei daarbij niet vaak ‘nee’. Mijn  lichaam zag ik op den duur vooral als lastig vehikel; het stribbelde nogal tegen.

Drukte, stress, ambities, werk, relaties, kinderen, alles goed willen doen, weinig rust nemen, altijd een tandje bij zetten: het bracht spanning, en te weinig ontspanning. Zo begon mijn zoektocht. Dit moest anders! Ik wilde een leuk én ontspannen leven!

Door alles wat ik in de loop der jaren heb gelezen, geleerd, bekeken, beluisterd en door wat ik aan den lijve heb ervaren én door mijn opleidingen in onder meer Oosterse ontspannings- en meditatietechnieken, en mijn latere werk als yogadocent, heb ik ontdekt hoe ik mijn lichaam vóór mezelf – in plaats van tegen mezelf – kan laten werken. Ik heb me voorgenomen te delen wat ik heb geleerd.

Het viel me op dat het aanbod op internet van Nederlands gesproken ontspannings-mp3’s zeer beperkt is. Na lang zoeken vind je – heel versnipperd – op een paar plekken één of hooguit een paar oefeningen, vaak alleen in geschreven tekst. Nergens vond ik een brede variatie in ontspanningstechnieken en thema’s (zoals ‘leren loslaten’ of ‘ruimte durven innemen’). En er wordt maar weinig gebruik gemaakt van muziek en geluiden uit de natuur die je ondersteunen bij het ontspanningsproces.

“Je bent slechts enkele klikken verwijderd van meer rust in je hoofd én in je lijf” 

Een jaar lang heb ik gewerkt om ook jou te kunnen helpen met het vinden van meer rust en balans in jouw leven. Veel energie heb ik gestoken in een oplossing die jou gaat helpen de gewenste ontspanning te vinden.

Dit heeft onder meer geresulteerd in deze drie luisteroefeningen, die ik specifiek heb ontworpen om je te leren spanningen en zorgen los te laten. 

Wat gaat dit Relax Pakket me opleveren?

vink-30px

De oefeningen van dit Relax Pakket werken zowel geestelijk als lichamelijk. Ze leiden tot een diepe ontspanning van lichaam en geest. Luister regelmatig en je komt volledig tot rust.

vink-30px

Je raakt eerder opgebouwde spanning makkelijker kwijt. En je voorkomt dat een teveel aan nieuwe spanning zich opbouwt. Jouw evenwicht tussen spanning en ontspanning herstelt en verbetert merkbaar.

vink-30px

Je komt meer in contact met je eigen lichaam en leert beter luisteren naar signalen die jouw lijf je geeft. Je leert bijvoorbeeld gevoelens van stress en onrust eerder herkennen.

vink-30px

Als je lichamelijk ontspant, komen ook je gedachten tot rust. Lichaam en geest zijn één! Tijdens de ontspanningsoefeningen kun jij je innerlijke onrust opheffen en je gedachten laten gaan.

vink-30px

Via de ontspanningsoefeningen kom je meer in contact met je innerlijk. Je krijgt een beter inzicht in jezelf en in waarom je de dingen doet zoals je ze doet.

vink-30px

Door de ontspanningsoefeningen regelmatig uit te voeren kun je makkelijker afstand nemen van zorgen en problemen uit het dagelijks leven. Je leert meer te relativeren en loslaten en laat je minder beheersen.

Stel je jezelf ook vaak (te) hoge eisen? Vraag je regelmatig te veel van jezelf?

Of drukken omstandigheden zwaar op je schouders? En kom jij ook maar niet toe aan enige rust en ontspanning?

Mag jij wat meer leren loslaten? En meer leren ontspannen?

Dan is dit Relax Pakket ‘Loslaten’ voor jou!

Een onderwerp dat ik zelf ook heel goed ken. En dit is dan ook precies de reden dat ik deze oefeningen in één bijzonder relax pakket aanbied: een set van 3 ontspannings-mp3’s* waarin jij ontspannen leert loslaten.

Wat krijg ik precies?

Je ontvangt drie speciaal ontwikkelde ontspanningsoefeningen (mp3) om ontspannen te leren loslaten.

Deze luister-mp3’s kun je direct downloaden en vervolgens afluisteren op jouw mediaplayer, smartphone, tablet of computer.

Ieder van deze drie luisteroefeningen heeft een eigen script, en eigen ontspannende muziek en rustgevende achtergrondgeluiden.

Het Relax Pakket Loslaten bestaat uit de volgende oefeningen:

Ontspanningsoefening ‘Tropische bui’ (13:51 min)

Vind je het lastig om afstand te nemen van zorgen en piekergedachtes? Met deze luister-mp3 kun jij eerst je lichaam volledig ontspannen. Vervolgens waan jij je in een tropisch woud, waar jij je overgeeft aan de regen. Laat alle spanningen maar van je afspoelen. Je laat ze helemaal los. Laat je ontspannen meevoeren door de rustgevende woorden, zachte muziek en geluiden van de jungle.

Ontspanningsoefening ‘Rust inademen’ (14:45 min)

Heb je behoefte aan een moment van rust? Met deze luister-mp3 richt jij je eerst op het ontspannen van alle delen van je lichaam. Je voelt de spanning langzaam van je afglijden… Vervolgens stel je jezelf voor op een prachtig plekje buiten, een plekje waar je helemaal tot rust kan komen. We gebruiken je ademhaling om meer rust vanuit de natuur tot je te nemen.  Je bereikt een diepe staat van volledige ontspanning.

Ontspanningsoefening ‘Duintop’ (15:49 min)

Is loslaten een uitdaging voor je? Drukken sommige dingen zwaar op je schouders? Deze luister-mp3 leidt je gedachten eerst je lichaam door. Je laat je lijf helemaal zwaar en ontspannen worden. Daarna adem je vanaf een hoge duintop de frisse zeelucht in. Je voelt de wind langs je gezicht gaan. Met rustige muziek en zeegeluiden op de achtergrond mag je alles wat je op dit moment niet nodig hebt, aan de wind meegeven.

Tip: zet de ontspanningsoefeningen op je smartphone!

Dan heb je ze overal bij de hand. En kun je bijvoorbeeld ook in trein, bus of vliegtuig heerlijk ontspannen.

Reken nu af met de stress in jouw leven”

Nadat je bestelt en betaalt (veilig en vertrouwd via je eigen bank) kun je direct aan de slag met de ontspanningsoefeningen. Ga er maar eens lekker voor zitten of liggen.

Je bent nog maar één stap verwijderd van dat heerlijke, ontspannen gevoel.

Het Relax Pakket ‘Loslaten’ heeft een waarde van 26,85 euro. Bestel nu direct en ontvang de drie speciaal ontwikkelde onstpanningsoefeningen (mp3) voor slechts € 17,95! 

Voorproefje?

Wil je een indruk van wat je mag verwachten van dit speciaal samengestelde Relax Pakket?

Beluister hieronder een fragment van één van de drie ontspanningsoefeningen, voordat je bestelt.

Tip: met headphones hoor je de muziek het beste!

Wil je direct aan de slag?

Wil jij nu direct aan de slag met het Relax Pakket ‘Loslaten’? En binnen 1 minuut al heerlijk ontspannen en leren loslaten?

Klik dan op “In Winkelmand“. Je kunt dan direct aan de slag met jouw ontspanningsoefeningen.

Bestel nu en ontvang de drie heerlijke ontspannings-mp3’s van dit Relax Pakket voor € 26,85 slechts € 17,95.

* Dit is een digitaal product dat je direct na bestellen kunt downloaden. De CD’s zijn afgebeeld om aan te geven dat het om een audio product gaat. Je krijgt dus geen cd’s thuisgestuurd.

Onze 30 dagen 100% geld terug garantie

Wij staan volledig achter ons product. En bieden je daarom deze unieke garantie:

Mocht je om welke reden dan ook niet volledig tevreden zijn met je aankoop, dan krijg je binnen 30 dagen – zonder opgave van reden – je volledige aankoopbedrag van me terug!

Pin It on Pinterest