Meditatieoefening Uitrusten

Gun jezelf vaker een moment van ontspanning tussendoor

Vergeet jij ook geregeld pauze te nemen? Laat me je helpen vaker een moment van rust te vinden in je hectische dag. Een korte break zorgt ervoor dat jij de borden fluitend in de lucht blijft houden!

De korte, zittende meditatieoefening (mp3*) ‘Uitrusten’ is speciaal ontwikkeld om in korte tijd weer in balans te komen. Spanning verdwijnt en je komt weer tot je ontspannen zelf. Waar en wanneer je maar wil.

Bij deze luister-mp3 gebruiken we je ademhaling om je hoofd leeg te maken. Je staat stil bij je gevoelens en je lichaam. Je leert waar te nemen zonder te oordelen. De ontspannende klanken van de muziek helpen je volledig tot rust te komen. Doordat je aandacht tijdens de oefening wordt geleid, gaat er automatisch geen aandacht meer uit naar piekergedachtes, zorgen of problemen van de dag. En dat is precies de bedoeling! Of het nu op je werk is, of onderweg in de bus of trein, met deze oefening ervaar je direct een gevoel van ontspanning.

Wat het je oplevert: meer rust in je hoofd, een ontspannen lichaam en je kunt weer fit en productief aan de slag.

4,95

Wat krijg je precies?

Je ontvangt 1 speciaal ontwikkelde meditatieoefening (mp3) van hoge kwaliteit, die je helpt in korte tijd spanning los te laten. De oefening heeft een script van rustig gesproken, kalmerende instructies en op de achtergrond hoor je ontspannende muziek. Je voert de oefening zittend uit.

Na downloaden kun je de oefening zo vaak als je wil ervaren via je mediaplayer, smartphone, tablet of computer.

Tip: zet de meditatieoefening in je smartphone! Dan heb je deze overal bij de hand.

Wat zeggen anderen?

We vragen gebruikers van onze oefeningen standaard naar hun ervaringen. We willen er zeker van zijn dat zij tevreden zijn, en dat lukt keer op keer. Hieronder lees je enkele reacties. Je kunt alle reacties, inclusief namen, nalezen via de site.

Jouw stem is heel mooi, qua tempo, intonatie en vibratie. Kortom: ik ben hier heel erg blij mee en luister dagelijks de oefening en het verbaast me telkens hoe effectief deze is.

Ik heb ontzettend genoten van de oefening en jouw stem.

Vooral aan de mp3-bestanden heb ik veel. Ze geven mij een echt rustmoment.

Hallo Ivette. Ik luister de oefeningen elke dag en het helpt. Ik kan me dan ook heerlijk ontspannen.

Direct beleven?

Wil jij nu direct de meditatieoefening ‘Uitrusten’ ervaren? En binnen 1 minuut al genieten van een heerlijk ontspanningsmoment voor jezelf?

Klik dan op “In Winkelmand“. Je krijgt dan direct toegang tot de oefening.

Duur: 7:36

* Dit is een digitaal product dat je direct na bestellen kunt downloaden. De CD is afgebeeld om aan te geven dat het om een audio product gaat. Je krijgt dus geen cd thuisgestuurd.

4,95

Pin It on Pinterest