Ontspannings-oefening Ruimte Inademen

Ervaar meer ruimte voor jezelf

Heb je veel hooi op je vork? En heb je behoefte aan meer ruimte voor jezelf? Laat me je helpen een moment te creëren waarop jij je helemaal vrij kunt voelen.

De liggende ontspanningoefening (mp3*) ‘Ruimte Inademen’ is speciaal ontwikkeld om je lichamelijke ontspanning en een gevoel van bevrijding te geven. Bij deze oefening helpen positieve beelden en geluiden uit de natuur om van binnen een gevoel van ruimte te ervaren. Je verbindt je ademhaling met de oneindig uitgestrekte blauwe lucht. Zo ontstaat ook van binnen een gevoel van ruimte en vrijheid.

De kalmerende woorden helpen je volledig te ontspannen. Nadat jij spanning in je lichaam deel voor deel hebt losgelaten, geniet je van een heerlijk relaxmoment voor jezelf. Met rustgevende muziek en het geluid van de vogels. Wat het je oplevert: een ruimer gevoel in je borst, je voelt je vrij en diep ontspannen.

8,95

Wat krijg je precies?

Je ontvangt 1 speciaal ontwikkelde ontspanningsoefening (mp3) van hoge kwaliteit, die je helpt bij het ervaren van meer ruimte in lichaam en geest. De mp3 heeft een script van rustig gesproken, kalmerende instructies en op de achtergrond hoor je ontspannende muziek. Je voert de oefening liggend uit. Na downloaden kun je de oefening zo vaak als je wil ervaren via je mediaplayer, smartphone, tablet of computer.

Wat zeggen anderen?

We vragen gebruikers van onze oefeningen standaard naar hun ervaringen. We willen er zeker van zijn dat zij tevreden zijn, en dat lukt keer op keer. Hieronder lees je enkele reacties. Je kunt alle reacties, inclusief namen, nalezen via de site.

De ontspanningsoefeningen gedaan, voelt heerlijk, een prettige stem en muziek. Heb een schildklierafwijking en voel me daardoor moe, onzeker, gestrest, etc. Het is een goede manier voor me om de rust te hervinden.

Hoi Ivette, Ik heb de oefeningen beluisterd. Ze geven me inderdaad rust. Ik probeer allerlei oefeningen uit, aangezien is een veel te hoge bloeddruk heb. Dit komt vanwege stress.

Elke avond gebruik ik een ontspanningsoefening, erg fijn en rustgevend. Had ik echt even nodig.

Direct beleven?

Wil jij nu direct de ontspanningsoefening ‘Ruimte Inademen’ ervaren? En binnen 1 minuut genieten van een heerlijk ontspanningsmoment voor jezelf? Klik dan op “In Winkelwagen“. Je krijgt dan direct toegang tot de oefening.

Duur: 16:50

Muziek: Ananda (part I), Annie Brunson, Royalty Free Music © 2006-2008 Breve Music, MusicforHypnotherapy.com

* Dit is een digitaal product dat je direct na bestellen kunt downloaden. De CD is afgebeeld om aan te geven dat het om een audio product gaat. Je krijgt dus geen cd thuisgestuurd.

8,95

Pin It on Pinterest