Ontspannings-oefening Rollende Golven

Gun jezelf een ontspannen lichaam Wil je lichamelijke spanning verminderen én ben je toe aan meer rust in je hoofd?

Laat me je helpen je zorgen los te laten en even afstand te nemen van alles. De liggende ontspanningsoefening (mp3*) ‘Rollende Golven’ is speciaal ontwikkeld om spanning in je lichaam los te laten, in het bijzonder in je schouders en nek.

Deze mp3 laat je het verschil ervaren in spanning en ontspanning, vooral in de schouders en nek. Al luisterend kun jij stap voor stap ook deze gebieden ontspannen. Heerlijk relaxed waan jij je op een stil strand. De kalmerende en positieve woorden helpen je afstand te nemen van de dagelijkse beslommeringen. Met op de achtergrond rustgevende muziek en het geluid van de golven mag je de laatste restjes spanning loslaten.

Wat het je oplevert: een ontspannen lichaam en rust in je hoofd in minder dan 20 minuten.

8,95

Wat krijg je precies?

Je ontvangt 1 speciaal ontwikkelde ontspanningsoefening (mp3) van hoge kwaliteit, die je helpt om lichamelijke spanning te verminderen. De oefening heeft een script van rustig gesproken, kalmerende instructies en op de achtergrond hoor je ontspannende muziek. Je voert de oefening liggend uit. Na downloaden kun je zo vaak als je wil, en waar je maar wil van de oefening genieten via je mediaplayer, smartphone, tablet of computer.

Wat zeggen anderen?

We vragen gebruikers van onze oefeningen standaard naar hun ervaringen. We willen er zeker van zijn dat zij tevreden zijn, en dat lukt keer op keer. Hieronder lees je enkele reacties. Je kunt alle reacties, inclusief namen, nalezen via de site.

Door de oefeningen en jouw rustgevende stem is het bij de eerste oefening al redelijk gelukt. Vele andere ontspanningssessies hebben dit niet voor elkaar gekregen.

Hallo Ivette. Ik luister de oefeningen elke dag en het helpt. Ik kan me dan ook heerlijk ontspannen.

Prettige oefening, fijn dat ik die zo op de smartphone af kan luisteren, met heerlijk rustige, ontspannende muziek. Ik merk nu, na de eerste keer al, dat het helpt na een drukke dag.

Direct beleven?

Wil jij nu direct de ontspanningsoefening ‘Rollende Golven’ ervaren? Klik dan op “In Winkelwagen“. Je krijgt dan direct toegang tot de oefening.

Duur: 16:20

Muziek: Organic Meditations Three, Kevin MacLeod (incompetech.com) Licensed under Creative Commons: By Attribution 3.0 http://creativecommons.org/licenses/by/3.0/

* Dit is een digitaal product dat je direct na bestellen kunt downloaden. De CD is afgebeeld om aan te geven dat het om een audio product gaat. Je krijgt dus geen cd thuisgestuurd.

8,95

Pin It on Pinterest