Ontspannings-oefening Ontspanning Uitbreiden

Kom volledig tot rust in minder dan 20 minuten

Voelt jouw lichaam overdag regelmatig gespannen? Vergeet jij soms de tijd te nemen om te ontspannen? Laat me je helpen een moment te creëren van totale ontspanning.

De liggende ontspanningsoefening (mp3*) ‘Ontspanning Uitbreiden’ is speciaal ontwikkeld om spanning uit je hele lichaam los te laten. Bij deze mp3 word je stap voor stap begeleid naar een gevoel van diepe ontspanning. Door je aandacht te richten, kun je steeds meer spanning loslaten en groeit je gevoel van ontspanning.

Op reis door je lichaam breidt het ontspannen gevoel zich uit. Hoe meer je je aandacht hierop richt, hoe dieper de ontspanning wordt. Zo kun jij uiteindelijk alle delen van je lichaam ontspannen. Een heerlijk moment voor jezelf, met op de achtergrond rustgevende muziek.

Wat het je oplevert: een volkomen ontspannen lichaam in minder dan 20 minuten.

8,95

Wat krijg je precies?

Je ontvangt 1 speciaal ontwikkelde ontspanningsoefening (mp3) van hoge kwaliteit, die je helpt tot diepe ontspanning te komen. De oefening heeft een script van rustig gesproken, kalmerende instructies en op de achtergrond hoor je rustgevende muziek. Je voert de oefening liggend uit. Na downloaden kun je de oefening zo vaak als je wil, en waar je maar wil beleven via je mediaplayer, smartphone, tablet of computer.

Wat zeggen anderen?

We vragen gebruikers van onze oefeningen standaard naar hun ervaringen. We willen er zeker van zijn dat zij tevreden zijn, en dat lukt keer op keer. Hieronder lees je enkele reacties. Je kunt alle reacties, inclusief namen, nalezen via de site.

Door de oefeningen en jouw rustgevende stem is het bij de eerste oefening al redelijk gelukt. Vele andere ontspanningssessies hebben dit niet voor elkaar gekregen.

De ontspanningsoefeningen gedaan, voelt heerlijk, een prettige stem en muziek. Het is een goede manier voor me om de rust te hervinden.

Prettige oefening, fijn dat ik die zo op de smartphone af kan luisteren, met heerlijk rustige, ontspannende muziek. Ik merk nu, na de eerste keer al, dat het helpt na een drukke dag.

Direct beleven?

Wil jij nu direct deze diepe ontspanning ervaren? Klik dan op “In Winkelmand“. Je krijgt dan direct toegang tot de oefening.

Duur: 14:44

Muziek: Silk Blanket – Second Edition, Charles Vald – Hypnosishealthcare.com, 2010

* Dit is een digitaal product dat je direct na bestellen kunt downloaden. De CD is afgebeeld om aan te geven dat het om een audio product gaat. Je krijgt dus geen cd thuisgestuurd.

8,95

Pin It on Pinterest