Ontspannings-oefening Lekker Slapen

Moeite met slapen?

Lig jij ook regelmatig te woelen en te malen? Laat me je helpen om makkelijker in slaap te vallen. Na een ontspannen nachtrust sta jij de volgende ochtend vol frisse energie op!

De liggende ontspanningsoefening (mp3*) ‘Lekker Slapen’ is speciaal ontwikkeld om makkelijker te gaan slapen. Je doet de oefening in bed, voor het slapengaan. Bij deze ontspanningsoefening word je zachtjes gewiegd op de golven, en op het ritme van je eigen ademhaling.

De kalmerende en positieve woorden helpen je volledig te ontspannen. Je aandacht wordt geleid door je lichaam en stap voor stap laat jij alle spanning los. Dommel zachtjes weg met de rustgevende muziek en het geluid van de zee en de meeuwen. Je wordt aan het einde van deze oefening niet terug geleid naar het hier en nu. Hierdoor kun je de oefening gebruiken bij het in slaap vallen. ‘Lekker Slapen’ eindigt met rustgevende muziek.

Wat het je oplevert: je kunt je steeds meer overgeven aan de ontspanning, net zolang tot je heerlijk in slaap valt.

8,95

Wat krijg je precies?

Je ontvangt 1 speciaal ontwikkelde ontspanningsoefening (mp3) van hoge kwaliteit, die je helpt bij het in slaap vallen. De oefening heeft een script van rustig gesproken, kalmerende instructies en op de achtergrond hoor je ontspannende muziek. Je voert de oefening liggend uit. Na downloaden kun je de oefening zo vaak als je wil doen via je mediaplayer, smartphone, tablet of computer.

Wat zeggen anderen?

We vragen gebruikers van onze oefeningen standaard naar hun ervaringen. We willen er zeker van zijn dat zij tevreden zijn, en dat lukt keer op keer. Hieronder lees je enkele reacties. Je kunt alle reacties, inclusief namen, nalezen via de site.

“Helemaal blij met de oefeningen aangeboden via deze site, slapen is voor mij niet gemakkelijk, maar vaak helpen de oefeningen wel!”

“Ik heb sinds een hele tijd eindelijk weer eens een paar lange nachten goed en diep kunnen doorslapen dankzij het luisteren naar de twee ontspanningsoefeningen.”

“Elke avond gebruik ik een ontspanningsoefening, erg fijn en rustgevend. Had ik echt even nodig.”

Direct beleven?

Wil jij nu direct deze diepe ontspanning ervaren? Klik dan op “In Winkelwagen“. Je krijgt dan direct toegang tot de oefening.

Duur: 29:54, waarvan ongeveer 10 minuten met rustgevende gesproken teksten

Muziek: Placide (track 1), Annie Brunson, Royalty Free Music © 2006-2011 Breve Music, MusicforHypnotherapy.com

* Dit is een digitaal product dat je direct na bestellen kunt downloaden. De CD is afgebeeld om aan te geven dat het om een audio product gaat. Je krijgt dus geen cd thuisgestuurd.

8,95

Pin It on Pinterest