Partnerprogramma

Heb je een eigen website of ken je veel mensen en wil je iets bijverdienen met de producten van LerenOntspannen.nl? Ontdek dan hier hoe je heel eenvoudig kunt beginnen met het promoten van onze producten.

Als partner (affiliate) van LerenOntspannen.nl kun je via jouw eigen site onze producten aanbieden. Je ontvangt een commissie voor iedere verkoop die via een verwijzing door jou wordt gerealiseerd!

Om dit partnerprogramma mogelijk te maken, werken we met de Nederlandse online betaaldienst PayPro.

Om partner (affiliate) te worden, doorloop je onderstaande stappen.

Stap 1: Meld je aan bij PayPro

Ga naar de website van PayPro en schrijf je in voor een gratis account. Zorg dat je je account direct activeert via email.

Stap 2: Vind onze producten

Log in op PayPro. In het menu aan de rechterkant vind je de link “Affiliate campagnes”. Klik op deze link. In dit scherm vind je allerlei producten die je kunt promoten om geld te verdienen.

Onze producten vind je door één van onze productnamen in te typen in het zoekveld (of het woord ‘ontspannings’; zie onderstaand plaatje).

PayPro

De volgende producten kun je op dit moment vinden binnen PayPro:

  • Ontspanningsabonnement
  • Relax Pakket ‘Loslaten’
  • Relax Pakket ‘Ontspan je Lichaam’

Voor ieder door jou gepromoot product geldt: als iemand via jou dat óf een ander LerenOntspannen.nl product, dan ontvang jij een commissie van 40% van de verkoopprijs.

Stap 3: Plak de link in je website

Heb je ons product gevonden? Plak de blauwe link die je bij dit product vermeld ziet in je website. Dit is jouw unieke partnerlink. Wanneer iemand via deze link ons product besteld zul jij automatisch de 40% commissie ontvangen via PayPro.

Vragen of suggesties?

Lukt het je niet om jouw unieke partnerlink te vinden? Of heb je suggesties of ideeën om onze producten op een andere manier te promoten? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag en denken dus graag met je mee. Je kunt contact opnemen via dit formulier.

Share This