Ontspannings-oefeningen voor een meer ontspannen leven

Realiseer snel meer rust en minder stress met het Ontspanningsabonnement 

Sluit eens voor een moment je ogen. En stel jezelf de volgende vraag: “Gun ik mezelf op dit moment in mijn leven voldoende rust en ontspanning?”

Is het antwoord daarop ‘nee’?

Kijk dan eens of je je herkent in een van de volgende situaties:

vink-30px

Je hebt geregeld last van spanningsklachten en weet best dat je behoefte hebt aan meer ontspanning. Maar je weet niet goed hoe dit aan te pakken.

vink-30px

Vroeger hielp een warme douche, een goed boek of een kop thee om je te ontspannen. Tegenwoordig merk je dat er méér nodig is… Het leven vraagt momenteel veel van je.

vink-30px

Je probeert je af en toe wel te ontspannen, maar hebt het gevoel dat je moeilijk bij dat ‘ontspannen gevoel’ kunt komen.

vink-30px

Je zou wel structureel meer aandacht willen geven aan ontspanning, maar je hebt er gewoon de tijd niet voor.

Als een van deze situaties je bekend voorkomt, troost je dan: je bent niet de enige!

Ontspannen leven is voor velen tegenwoordig een uitdaging. Dat is niets om je voor te schamen, gezien de hectiek van het leven dat we leiden. Ter vergelijking: wij krijgen iedere dag alleen al meer informatie over ons ‘uitgestort’ dan een Middeleeuws mens in zijn hele leven.

Ontspanningsoefeningen helpen je om helemaal tot rust te komen en zo te herstellen van dagelijkse stress en inspanningen. Om je dit te laten ervaren, heb ik een aantal oefeningen voor je ontwikkeld.

Het LerenOntspannen Ontspanningsabonnement (wees gerust: je hoeft dit abonnement niet op te zeggen; het stopt vanzelf weer) is bedoeld voor iedereen die zichzelf meer ontspanning gunt, maar niet goed weet hoe dit in te passen in een druk bestaan.

Wil jij ook vaker een moment waarop je alles helemaal los kan laten? Laat me je helpen. Net als vele anderen voor je, beleef je eenvoudig meer ontspanningsmomenten met ons Ontspanningsabonnement .

De bewezen effectieve ontspanningsoefeningen doe je gewoon lekker thuis.

“Je ontspant wanneer het jou uitkomt”

Met het Ontspanningsabonnement geniet je zo vaak als je wil van belangrijke ontspanningsmomenten voor jezelf. Precies wanneer jíj daar behoefte aan hebt. Al is het midden in de nacht.

En dat een half jaar lang. Je krijgt in totaal meer dan 7 uur aan rustgevende, bewezen effectieve luister-mp3’s. Pure ontspanning. Zonder dat je er de deur voor uit hoeft. Meer rust brengen in je leven was nog nooit zo makkelijk.

Mijn zoektocht naar ontspanning

Ivette Lautenbach - LerenOntspannen.nlOntspannen leven is in mijn eigen leven jarenlang een lastige zoektocht geweest. Als geboren perfectionist, enorm leergierig en nieuwsgierig van aard, was ik altijd bezig het uiterste uit mijzelf te halen. Ik zei daarbij niet vaak ‘nee’.

Drukte, stress, ambities, werk, relaties, kinderen, alles goed willen doen, weinig rust nemen, altijd een tandje bij zetten: wat een spanning bracht dit met zich mee. Zo begon mijn zoektocht. Dit moest anders! Ik wilde een leuk én ontspannen leven!

Door alles wat ik in de loop der jaren heb gelezen, geleerd, bekeken, beluisterd, door mijn opleidingen in onder meer Oosterse ontspannings- en meditatietechnieken, en mijn latere werk als yogadocent, heb ik ontdekt hoe ik mijn lichaam vóór mezelf – in plaats van tegen mezelf – kan laten werken. Ik deel graag met jou wat ik heb geleerd.

Ik heb er een jaar voor uitgetrokken om mijn kennis en ervaring te stoppen in de ontspanningsoefeningen van het Ontspanningsabonnement. Met liefde heb ik eraan gewerkt. Om ook jou te kunnen helpen met het vinden van meer rust en balans. Veel energie heb ik gestoken in een oplossing die jou gaat helpen om gemakkelijk vaker te ontspannen.

“Hoe zou het zijn om je op dit moment volledig ontspannen te voelen?”

Tijdens een ontspanningsoefening stel je je lichaam in staat zich opnieuw op te laden. Vergelijk het met je telefoon, die je aan de oplader legt. Regelmatig oefenen werkt het beste. Zelf kan ik het verschil voelen als ik mijn ontspanningsoefeningen een tijdje verwaarloos.
Net als je telefoon, die laadt ook steeds minder goed op als je hem nooit de kans geeft goed op te laden…

Wat gaat het Ontspanningsabonnement je opleveren?

vink-30px

Je komt volledig tot rust. De ontspanningsoefeningen van het Ontspanningsabonnement leiden tot een diepe ontspanning van je lijf én in je hoofd;

vink-30px

Je raakt al opgebouwde spanning makkelijker kwijt en je voorkomt dat nieuwe spanning zich opbouwt. Jouw evenwicht tussen spanning en ontspanning herstelt en verbetert merkbaar;

vink-30px

Door regelmatig te oefenen help je enorm jouw eigen draagkracht vergroten. Je kunt (weer) veel meer aan!

vink-30px

Je komt meer in contact met je eigen lichaam en leert beter luisteren naar signalen die jouw lijf je geeft. Zo leer je gevoelens van stress en onrust eerder herkennen;

vink-30px

Als je lichamelijk ontspant, komen ook je gedachten tot rust. Tijdens de ontspanningsoefeningen kun jij je innerlijke onrust opheffen en je gedachten laten gaan;

vink-30px

Afhankelijk van het tijdstip helpen de oefeningen je makkelijker in te slapen of geven ze je juist nieuwe energie voor de rest van je dag;

vink-30px

Spanningsgerelateerde klachten (hyperventilatie, vermoeidheid, hoofdpijn, gespannen schouders, etc) verminderen merkbaar;

vink-30px

Je neemt makkelijker afstand van zorgen en problemen uit het dagelijks leven. Je laat je er minder door beheersen;

vink-30px

Als je ontspannen bent, voel je je weerbaarder, positiever en energieker. Door de ontspanningsoefeningen kom je lekkerder in je vel te zitten.

Wat krijg je precies?

Na inschrijving ontvang je een half jaar lang wekelijks een nieuwe ontspanningsoefening (het abonnement stopt daarna automatisch).

Je kunt deze mp3 direct aanklikken en ervaren. Na downloaden kun je de ontspanningsoefening zo vaak als je wil beleven via je mediaplayer, smartphone of tablet.

Naast de ontspanningsoefening ontvang je iedere week een concrete tip voor meer ontspanning in je leven. Direct toepasbaar, nooit zweverig, altijd praktisch van aard. Deze adviezen helpen jou meer rust en balans te creëren.

Luister naar de inspirerende teksten en laat je ontspannen meevoeren… Voel het zachte briesje door je haren gaan… Geniet van de heerlijk ontspannende muziek… en laat je zorgen van je afglijden.

De ontspanningsoefeningen nemen je mee op reis. Naar ontspannen plekken op aarde. Of op reis door je eigen lichaam.

Verschillende ontspanningstechnieken worden in een oefening gecombineerd. Doordat je aandacht wordt geleid, gaat er automatisch geen aandacht meer uit naar piekergedachtes, zorgen of problemen uit het dagelijks leven. En dat is precies de bedoeling!

Elke ontspanningsoefening heeft een eigen script van rustig gesproken, kalmerende teksten en instructies. En iedere oefening heeft andere, ontspannende achtergrondmuziek. Vaak hoor je op de achtergrond ook geluiden uit de natuur. In iedere mp3 zit ook een ontspannend gedeelte zónder gesproken tekst. Zodat je je mee kunt laten voeren op de klanken van de muziek. Door de variatie in oefeningen ontdek je welke oefeningen voor jou het beste werken.

“Reken af met de stress in je leven”

Ontdek zelf hoe je je in minder dan 20 minuten weer relaxed kunt voelen. Met het Ontspanningsabonnement bouw je eenvoudig meer ontspanningsmomenten in je leven in, waar en wanneer je maar wil. Via de wekelijkse email houd je altijd toegang tot alle vorige ontspanningsoefeningen

Tip: zet de ontspanningsoefeningen in je smartphone! Dan heb je ze overal bij de hand. En kun je ook in trein, bus of vliegtuig moeiteloos ontspannen.

Investeer in je eigen draagkracht. Gun jezelf, net als vele anderen voor je, meer belangrijke momenten van ontspanning. Je bent nog maar een paar klikken verwijderd van meer rust en balans in je leven.

Na je inschrijving en betaling (veilig en vertrouwd via je eigen bank) kun je direct aan de slag met je eerste ontspanningsoefening.

Bonuspakket voor extra ontspanning

Bestel direct en ontvang naast de 26 ontspanningsoefeningen van het Ontspanningsabonnement en de wekelijkse tips de volgende unieke, gratis bonussen:
vink-30px

BONUS 1: De mp3 ‘Lekker Slapen‘, de ontspanningsoefening die ik speciaal heb ontwikkeld om makkelijk bij in slaap te vallen.

Deze extra lange ontspanningsoefening (29:54) leidt je na afloop van de diepte-ontspanning niet terug naar het hier en nu. Deze ontspanningsoefening is daardoor zeer geschikt om ’s avonds voor het slapen gaan te doen. Dommel heerlijk weg!

vink-30px

BONUS 2: Een extra compacte ontspanningsoefening van 10 minuten.

Deze ontspanningsoefening is ideaal om te gebruiken wanneer je weinig tijd hebt, maar wel een kort moment van ontspanning wilt inlassen. Bijvoorbeeld in de trein, of even tussendoor, tijdens het werk.

vink-30px

BONUS 3: De Gids voor Rust en Balans in je Leven, hét overzicht van alle essentiële artikelen van LerenOntspannen.nl.

Handzaam alle informatie van de site in één digitale gids samengevat, zodat je moeiteloos en ontspannen, en ook offline, kunt bladeren door alle concrete tips en adviezen voor meer rust en balans.

vink-30px

BONUS 4: Het Leven Zonder Stress Citatenboek.

De mooiste citaten voor een leven met meer ontspanning en minder stress, verzameld in één document. Zodat je af en toe de inspiratie kunt vinden om je weg naar meer rust en balans in je leven te vervolgen.

“Mag ik een voorproefje?

Eerst een idee hebben van wat je precies kunt verwachten? Natuurlijk!

Beluister hieronder enkele fragmenten van ontspanningsoefeningen van het Ontspanningsabonnement, voordat je bestelt.

Zo krijg je een indruk van de diversiteit in oefeningen, van de onderwerpen, en van de combinatie van stem, muziek en achtergrondgeluiden. 

Tip: met headphones hoor je de muziek het beste!

Wat zeggen deelnemers over de ontspanningsoefeningen?

“Prettige oefening, fijn dat ik die zo op de iPhone af kan luisteren, met heerlijk rustige, ontspannende muziek. Ik merk nu, na de eerste keer al, dat het helpt na een hele drukke dag.”

“Ik heb één oefening gedaan en voelde me fijn en ontspannen na de oefening.”

“Tot op heden als ik een drukke periode heb gehad, maak ik nog steeds gebruik van uw luistertherapie.”

“Het zijn goede oefeningen, met aangename muziek en stem, ik dwaal minder af dan bij begeleide meditatie. Ik vind ze tof. En hoop er nog meer van te mogen ontdekken.”

“Vooral aan de mp3-bestanden heb ik veel. Ze geven mij een echt rustmoment.”

“Door de oefeningen en jouw rustgevende stem is het bij de eerste oefening al redelijk gelukt. Vele andere ontspanningssessies hebben dit niet voor elkaar gekregen”.

“Ik heb ontzettend genoten van de oefening en jouw stem.”

“Jouw stem is heel mooi, qua tempo, intonatie en vibratie. Kortom: ik ben hier heel erg blij mee en luister dagelijks de ontspanningsoefening en het verbaast me telkens hoe effectief deze is.”

Wat is een meer ontspannen leven je waard?

Jij en ik weten dat leven met stress maakt dat je minder geniet, minder productief en minder gezond bent.

Tuurlijk, je wil best vaker ontspannen, en dat zou ook heerlijk zijn. Maar wanneer?Natuurlijk kun je je leven radicaal over een andere boeg gooien. Ontslag nemen, emigreren, een boerderijtje opknappen…

Droom jij daar ook wel eens over?

Een kleine verandering in je dagelijkse patroon kan echter al een wereld van verschil maken. Een radicale ommezwaai is echt niet nodig.

Ervaar dat 20 minuten al genoeg kan zijn om weer tot je ontspannen zelf te komen.Een razend effectieve stap die je kunt zetten, is je inschrijven voor het Ontspanningsabonnement.

Ik heb 26 unieke ontspanningsoefeningen voor je klaarstaan, plus 2 gratis bonusoefeningen. Ik zorg ervoor dat je ze verspreid ontvangt, elke week één, om ervoor te zorgen dat je ze ook écht doet. Het kost je slechts € 2,95 per week.

Wat het je oplevert: meer rust in je hoofd, minder piekeren, makkelijker slapen, minder spanningsklachten én nieuwe energie!

Schrijf je direct in

Je ontvangt het Ontspanningsabonnement inclusief het bonuspakket!!

Wil jij direct aan de slag met de ontspanningsoefeningen van het Ontspanningsabonnement?

En binnen 2 minuten al heerlijk ontspannen?

Klik dan op “In Winkelmand” en plaats je bestelling. Je ontvangt dan direct de mp3 van week 1 én alle bonussen.

Hier begint jouw ontdekkingsreis naar meer rust en balans!

Ik gun je veel momenten van ontspanning! Gun jij het jezelf ook?

Ontspanningsoefening LerenOntspannen.nl
Warme groet,

Onze 30 dagen 100% geld terug garantie

Wij staan volledig achter ons product. En bieden je daarom deze unieke garantie:

Mocht je om welke reden dan ook niet volledig tevreden zijn met je aankoop, dan krijg je binnen 30 dagen - zonder opgave van reden - je volledige aankoopbedrag van me terug!

Veelgestelde vragen over het Ontspanningsabonnement

Is het Ontspanningsabonnement voor iedereen geschikt?
Het Ontspanningsabonnement is geschikt voor iedereen die meer rust en ontspanning in zijn of haar leven kan gebruiken. Leren ontspannen is van belang voor iedereen, ongeacht je leeftijd of omstandigheden. Je hoeft niet burnout of overspannen te zijn om de voordelen ervan te ervaren. Het doen van de oefeningen is echter wel altijd je eigen verantwoordelijkheid.

Heb je twijfels, bijvoorbeeld vanwege bepaalde lichamelijke en/of psychische aandoeningen? Raadpleeg dan vooraf je huisarts/behandelend arts/therapeut.

Let op: Als de spanning zich bij jou in de loop van jaren heeft opgebouwd, is het niet gek dat het lastiger is om deze spanning weer kwijt te raken. Dit gaat niet van de één op de andere dag. Probeer reëel te zijn in wat je kunt verwachten. Net zoals het tijd kost om de overmatige spanning op te bouwen, kost het ook tijd om deze weer kwijt te raken.

Bespreek met je huisarts/behandelend arts/therapeut of ontspanningsoefeningen in jouw situatie geschikt zijn, al dan niet als onderdeel van een eventueel behandelplan.

Hoe bereid ik me voor als ik wil starten met het Ontspanningsabonnement?
Starten met het Ontspanningsabonnement is heel eenvoudig. Ga goed van start en lees de gebruiksaanwijzing door voordat je begint met de oefeningen. Daarin ontdek je precies hoe jij het maximale eruit haalt.
Stopt het abonnement automatisch na een half jaar?
Ja, het Ontspanningsabonnement duurt 26 weken en stopt na deze periode automatisch. Alle oefeningen kun je downloaden: die blijven altijd van jou!
Waarom kan ik niet meteen alle audiobestanden beluisteren?
Het totale Ontspanningsabonnement omvat meer dan 7 uur aan luistermp3’s. Het is onmogelijk en niet wenselijk om al deze oefeningen direct achter elkaar te beluisteren. Het is beter om je aandacht op een beperkt aantal oefeningen te richten.

Het Ontspanningsabonnement is opgezet om je wekelijks te herinneren een of meer ontspanningsmomenten in te plannen en nodigt je uit hierbij de nieuwe oefening van die week te proberen. Je raakt er dus beetje bij beetje steeds meer mee bekend en vertrouwd.

Door de oefeningen verspreid aan te bieden, wordt voorkomen dat je door de bomen het bos niet meer ziet en wellicht je motivatie verliest. Dat zou zonde van je investering zijn.

Via de wekelijkse email houd je altijd toegang tot alle vorige ontspanningsoefeningen, zodat je de oefeningen zo vaak kunt beluisteren als je wilt. En omdat je ze kunt downloaden, blijven ze altijd van jou.

Mag ik de luister-mp3’s delen met bekenden?
Voor iedereen is regelmatig ontspannen belangrijk. Ik vind het geweldig als jij LerenOntspannen.nl en de gratis oefeningen van onze site wilt delen met de mensen die je kent. Wees echter sportief: het ontwikkelen van het Ontspanningsabonnement heeft enorm veel tijd en energie gekost.

De luistermp3’s van het Ontspanningsabonnement zijn alleen voor persoonlijk gebruik bestemd. Natuurlijk zou het geweldig zijn als je jouw vriend of kennis wil attenderen op het Ontspanningsabonnement door deze pagina met hem of haar te delen. Mocht je dit willen, het kan hieronder:

Stuur naar een vriend:
Ik ben coach/trainer/therapeut: mag ik de oefeningen doorgeven aan cliënten?
De oefeningen van het Ontspanningsabonnement zijn uitsluitend bestemd voor eigen, persoonlijk gebruik.

Natuurlijk kun je cliënten wijzen op het bestaan van deze site, en op onze gratis oefeningen en gratis e-book.

Verder is het mogelijk voor je om partner (affiliate) van LerenOntspannen.nl te worden. Kijk hiervoor op de site.

Hoe gaat LerenOntspannen.nl om met mijn persoonlijke gegevens?
Je naam en emailadres worden nooit aan derden verstrekt, daar kun je van op aan. Je persoonsgegevens zijn dus veilig als je het Ontspanningsabonnement afsluit.
Share This