Wat is jouw verhaal?

Veel mensen om mij heen hebben het gevoel uit balans te zijn.

Het leven is een stressvolle aaneenschakeling geworden van momenten waarop we iets moeten. We moeten er netjes uitzien. Moeten de kinderen ‘s ochtends de deur uit krijgen. Moeten de trein halen naar ons werk. Moeten op tijd zijn bij die meeting. Moeten nog even een gezonde lunch wegwerken. Moeten een pakketje wegbrengen naar het postkantoor…

Tijd om even bij te komen is schaars. Het lijkt wel alsof we het ontspannen een beetje zijn verleerd. En dat gaat vaak heel lang goed. En soms ineens… lukken dingen niet meer. Dan ben je ineens alleen nog maar moe. Of somber. Of mankeert er van alles aan je lijf. Herkenbaar?

In de berichten die ik krijg van mensen, lees ik gelukkig ook andere verhalen. Mensen die het leven anders hebben ingericht. Grote veranderingen hebben aangebracht, zoals verhuizen naar het platteland. Of kleine aanpassingen hebben gedaan, zoals ophouden met werken in het weekend. Ik vind het boeiend om te lezen dat er steeds meer mensen zijn die vanaf de achterbank van hun leven terug op de bestuurdersstoel zijn gaan zitten. De regie weer in handen.

Ben jij ook zo iemand? En wil je anderen inspireren tot een meer ontspannen leven? Schrijf me. Welke verandering heb jij gerealiseerd? Hoe heb jij gekozen voor een meer ontspannen leven?

Deel je verhaal en wees een bron van inspiratie voor anderen. Ik ben heel benieuwd!

Het verhaal dat me dit najaar het meest raakt, beloon ik met een Relax Pakket.

P.S. Als je anoniem wil blijven is dat prima. Vermeld dit bij je verhaal en ik plaats het met alleen jouw initialen.

4 + 15 =

Share This